Samsung Galaxy S7 Edge

Μια τρομερή συσκευή! Δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία της Samsung! Και φυσικά και αυτή η συσκευή είναι Edge, δηλαδή η οθόνη του είναι κυρτή, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε παρακάτω. Θέλω να ξεκινήσουμε αναλύοντας το μαγευτικό design. Όλη η συσκευή είναι από αλουμίνιο και αυτό την κάνει πιο ελκυστική. Βεβαίως, και το πίσω και το μπροστινό μέρος της συσκευής είναι από γυαλί και συγκεκριμένα από gorilla glass 4. Η περίμετρος θυμίζει iPhone, καθώς έχει το πορτάκι, δηλαδή τη θύρα για την micro sd. Επίσης, το ηχείο βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής με παρόμοια μορφή με αυτή των iPhone. Ας συνεχίσουμε με το εσωτερικό της συσκευής, το οποίο είναι και αυτό εντυπωσιακότατο. Καταρχάς, "τρέχει" Nougat, το πιο σύγχρονο λογισμικό Android. Επιπροσθέτως, έχουμε την κάμερα, η οποία είναι τρομερή και θα είστε σίγουροι πάντα για τις φωτογραφίες σας, καθώς εστιάζει πάρα πολύ γρήγορα. Επιπλέον, έχουμε την οθόνη, η οποία έχει ζωντανά χρώματα.


Κυρτότητα


Είναι ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά σε αυτήν την συσκευή και ένα χαρακτηριστικό αρκετά πρωτοποριακό.  Πρέπει να πούμε ότι έχει πολλές λειτουργίες τόσο εν λειτουργία οθόνης, όσο και όταν είναι κλειστή. Όσον αφορά τις λειτουργίες της με κλειστή οθόνη: Μπορείς να κυλίσεις στις δύο άκρες του κινητού το δάχτυλό σου, έτσι να σου εμφανίσει αν έχεις νέες ειδοποιήσεις ή ειδήσεις. Επίσης, όταν είναι κλειστή η οθόνη και το κινητό στραμμένο προς τα κάτω, τότε σε περίπτωση κλήσης η οθόνη σε εκείνο το σημείο εμφανίζει διάφορα χρώματα. Όσον αφορά τις λειτουργίες της κυρτότητας με ενεργοποιημένη οθόνη: Πρώτον, κυλώντας το δάχτυλό σου  προς τα εμπρός από όποια πλευρά επιλέξεις, ενεργοποιείται η λειτουργία της κυρτότητας. Μπορείς να καλέσεις κάποιο πρόσωπό επιλέγοντας μία από τις 5 επαφές που έχεις την δυνατότητα να βάλεις σε εκείνο το σημείο της. Επιπροσθέτως, είναι δυνατό να βλέπεις τις ειδήσεις, τον καιρό, καθώς και τις κινήσεις των μετοχών. Τέλος, μπορείς να μπεις σε μια από τις εφαρμογές που έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις.


Always on display

Είναι μια λειτουργία κατά την οποία η οθόνη είναι κλειστή, αλλά είναι συνεχώς ενεργοποιημένο ένα ρολόι, το οποίο ανά λίγα λεπτά κινείται. Είναι ένα αρκετά ωραίο χαρακτηριστικό, διότι μπορείς να βλέπεις την ώρα δίχως να χρειαστεί να ενεργοποιήσεις την οθόνη.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Samsung Galaxy Note Edge

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy Note 4